Nieuwe website

Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe website. Een ‘modernere’ uitstraling, wat dat dan ook moge zijn. Ik denk aan meer duidelijke door-klik dingen (“buttons”) op een frisse homepage met weinig informatie. Maar wel in één oogopslag duidelijk maken waar wij – ik en Demasqué Coaching – voor staan. En dat is zo makkelijk nog niet.

Het logo, het kleurenschema, daar ben ik trots op. Mijn teksten ook, ookal zijn ze hier en daar te lang. Ik wil meer de aandacht leggen op de workshops (en de trainingen) die geef. Dus 3 hoofdgebieden (coaching – workshops – trainingen) als leidraad. De mogelijkheid om contact op te nemen moet zeer makkelijk zijn, dat vind ik ook belangrijk.

Ken jij een website die je fijn in gebruik vindt? Die een mooie uitstraling heeft? Die “het” voor jou doet? Laat het me weten, misschien kan ik er inspiratie van krijgen. Een website is als een visitekaartje voor je bedrijf, dus ik wil er graag aandacht aan besteden.

Tips, feedback en alle commentaar over mijn huidige site zijn ook welkom!

Grietje

Leave a Reply Text