Testimonials

Een paar dagen geleden ontving ik via de website weer een leuke aanbeveling. Voor Marlijn had ik, in samenwerking met haar vriendinnen, een middag met verschillende coachtechnieken georganiseerd. Het was voor mij de eerste keer om zo’n training als vrijgezellenfeest aan te bieden, maar ik vond het ontzettend leuk. De middag was een groot succes.

Als verrassing gingen we op mijn vrijgezellendag naar Demasqué Coaching. Volledig blanco, niet wetend wat te verwachten stapte ik de middag in, en vol energie en met mooie ervaringen en herinneringen stapte ik er weer uit. Het was een mooie middag, waarin we contact hebben gemaakt met verschillende technieken zoals mediteren, een systemische opstelling en Walt Disney’s model van dromen waarmaken. En hoewel het vooral heel veel plezier was, heb ik ook dingen geleerd die ik nu meeneem in mijn werk met betrekking tot het benaderen van collega’s en studenten. En hoewel niet iedereen het zal kiezen als vrijgezellenfeest is het bij ons heel goed aangeslagen, ook bij de mensen die minder hebben met coaching. Dit is zeker een aanrader als middagje uit! Groetjes Marlijn!

Het is natuurlijk ontzettend leuk om onverwachts zo’n bericht te ontvangen. Marlijn, dank je wel!

Werkwijze - lenteNa een coachtraject of afspraak vraag ik vaak of mensen iets over mij willen schrijven. Ik verzamel deze opmerkingen en plaats ze hier op de website onder Testimonials. Al deze berichtjes samen zijn een goede weerspiegeling van hoe ik ben en wat ik kan.

Heb jij ook een ervaring met mij die je wilt delen? Laat een comment achter, mail me of schrijf een berichtje op Twitter of Facebook.

Grietje

Leave a Reply Text