BDN Stedendriehoek stopt

Vandaag kreeg ik te horen dat mijn netwerkclub BDN Stedendriehoek (Business Development Network) per direct stopt. Ik heb daar veel mooie contacten opgedaan en vind het erg jammer. We kwamen elke twee weken bij elkaar om te netwerken maar ook om van elkaar te leren. Over je bedrijf vertellen, tips en trucs uitwisselen en je netwerk met elkaar delen.

In het half jaar dat ik lid was, heb ik veel leuke activiteiten mogen bijwonen. De golfclinic bij de Scherpenbergh, de NetwerkBoost, varen bij Belt-Schutsloot en een ochtend op bezoek bij Autohaas.
BDN Autohaas

Ook heb ik zelf een leuke workshop “Kernkwaliteiten in actie” gegeven. Als klap op de vuurpijl gingen we met de hele groep op woensdag 27 augustus wandelen in het Paleispark. We zagen hertjes en een prachtige zonsopgang.

Bambi Ochtend

Fantastische dingen die ik heb mogen meemaken.

Teamleider Robert Stenvert, ontzettend bedankt! Ik ga de gezellige woensdagmorgens missen.

Grietje

Leave a Reply Text