Vroege Kerst

Voor mij begint de Kerst altijd net iets eerder dan voor anderen. Ik hou van Kerst. De lichtjes buiten om bomen, de geur van kaneel, een Kerstboom in huis, kaarsjes aan… Zo kan ik nog wel even doorgaan. Precies beschrijven wat ik zo fijn vind aan de Kersttijd, kan ik niet eens goed. Het is een gevoel.

The Kiss Kerstdorp

Elk jaar bouw ik een Kerstdorp. Met de wel bekende huisjes van Lemax, maar ook met andere merken zoals Luville of eigen merk (Intratuin). Elke jaar weer wat groter, elk jaar weer wat mooier (hoop ik). Om rond Kerst klaar te zijn, begin ik eind november met mijn schatten naar boven te halen. Dan volgt een fase van plannen en denken, alles neerzetten, schuiven schuiven schuiven en uiteindelijk het echte bouwen. Met grind, mos, stenen en alles wat het ‘echt’ maakt.

Huisjes Kerstdorp

Het werken aan mijn Kerstdorp geeft me rust. Het is mijn hobby, ik vind het leuk om te doen. Als ik bezig ben, vergeet ik de tijd. Heb jij ook zo’n hobby? Geeft het jou ook zo’n rust om er mee bezig te zijn?

Vandaag begint mijn Kerstavontuur, bij de speciale Kerstkoopavond van Intratuin. Mijn Kersttijd breekt aan. Ik geniet. Ik wens jou hetzelfde gevoel, bij het uitvoeren van jouw hobby!

Grietje

Leave a Reply Text