Workshop Kernkwaliteiten in actie bij DeBroekriem

Gisteren gaf ik de workshop “Kernkwaliteiten in actie”, bij DeBroekriem. Een kleine enthousiaste groep werkzoekenden ging aan de slag met hun kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Prachtig om te zien hoe een opstelling wordt gemaakt en vervolgens de dynamiek tussen alle onderdelen zorgt voor een eye-opener en een nieuw inzicht.

KernkwaliteitenspelDeBroekriem is een platform voor werkzoekenden. Ze organiseren workshops en events om bijvoorbeeld je sollicitatieskills te verbeteren, je netwerk te vergroten en nieuwe mensen te ontmoeten. Zelfstandig professionals en recruiters zijn aanwezig in de rol van gastspreker. Sinds gisteren ben ik ook een van de gastsprekers van DeBroekriem. Kijk voor meer informatie en de agenda van events op http://www.debroekriem.nl/

Alle deelnemers bedankt voor jullie openheid, het was een mooie ervaring! De foto’s komen snel online.

Update 30 oktober, de foto’s zijn er!

Kernkwadrant invullen 1In tweetallen wordt een kernkwadrant ingevuld.

Kernkwadrant invullen 2Ik loop rond en help deelnemers waar nodig is met het invullen van een kwadrant.

Opstelling 1De eerste opstelling. Kwaliteit, Valkuil, Allergie en Uitdaging staan ten opzichte van elkaar. Hoe voelt dat? Waar zou je liever staan? Wat doet het met de ‘eigenaar’ van het kwadrant, om die dynamiek te zien?

Opstelling 1bDe eerste opstelling, in de tweede vorm. Verandering bracht inzicht. Prachtig!

Opstelling 2Een opstelling gaat de hoogte in. Mooi om te zien! En hoe dit uitpakte was een verrassing voor iedereen.

Grietje

Leave a Reply Text