Workshop: Wandelen met mindfulness

Buiten wandelen, middenin de natuur, geeft een mens kracht en ontspanning. De geur van het bos, het geruis van de wind door de bladeren en het gefluit van vogels in de bomen, dat doet iedereen goed. Vooral als je met aandacht aanwezig bent. En dat is precies waar het in deze workshop om draait.
Mindfulness

  • Contact met de natuur
  • Ontspanningsoefeningen
  • Rust en stilte
  • Symbolen uit de natuur
  • Ademhalingsoefeningen

Mindfulness

Mindfulness is een vorm van meditatie waarbij je je bewust wordt van lichamelijke en geestelijke ervaringen en situaties in het moment, zonder er actief op te reageren. Met mindfulness neem je het enkel waar. Benoemen, vriendelijke aandacht geven, doorgaan. Dit is niet makkelijk, zeker in het begin niet. Maar na oefening zal je erachter komen dat het veel rust brengt.

Workshop

Tijdens de workshop “Wandelen met mindfulness” neem ik je mee op een bijzondere reis. We activeren onze zintuigen. Wat hoor je? Wat zie je? Wat ruik je? Wat voel je? En wat doe je met al die informatie die bij je binnenkomt?

We praten over wat je ervaart, maar wandelen ook een deel in stilte. Op een rustige plek kom je tot jezelf tijdens een mooie meditatieoefening, die je later thuis ook kan gebruiken voor ontspanning.


Wanneer en waar

Elke 1e donderdagmiddag van de maand kun je meewandelen. De groep is maximaal 4 personen groot, dus er is genoeg aandacht en ruimte voor jou en je persoonlijke wensen.

De wandelingen starten altijd om 14:00. We verzamelen vanaf 13:45 bij het Paleispark, de ingang aan de Pijnboomlaan. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

De prijs van deze workshop is €30 per persoon. Dit is inclusief btw, entree van het Paleispark en een handige reminder van de meditatieoefening voor thuis.

Geef je op door een e-mailtje te sturen naar grietje@masker-af.nl of door het formulier hieronder in te vullen.

Schrijf je nu in!

  • Vul onderstaande velden in en ik mail je vervolgens terug met meer informatie.
  • Deelname aan een activiteit of workshop is pas definitief als deze bevestigd is. Met je inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals te vinden op deze website.

    Verstuur dit formulier nadat je hieronder de controlemaatregel hebt ingevuld.

 

Controle

Grietje

Leave a Reply Text