Testimonials

Een paar weken geleden ontving ik via LinkedIn een aanbeveling. Deze was geschreven door mijn goede vriend Michiel, met wie ik een paar jaar geleden stage liep bij de Belastingdienst. Hij schreef:

Grietje en ik hebben samen onze stage gelopen en scriptie geschreven. Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, in de eerste plaats omdat Grietje theorie goed in de praktijk weet te brengen en zeer goed kan schrijven, maar ook omdat ik altijd erg goed met haar kon praten. Als je een gesprek met Grietje hebt dan luistert ze en weet ze je te prikkelen met de juiste vragen. Grietje is niet alleen prettig om mee samen te werken, ze is ook een leuk persoon om mee om te gaan!

Het is natuurlijk ontzettend leuk om onverwachts zo’n bericht te ontvangen. Michiel, dank je wel!

Werkwijze - lenteNa een coachtraject of afspraak vraag ik vaak of mensen iets over mij willen schrijven. Ik verzamel deze opmerkingen en plaats ze hier op de website onder Testimonials. Al deze berichtjes samen zijn een goede weerspiegeling van hoe ik ben en wat ik kan.

Heb jij ook een ervaring met mij die je wilt delen? Laat een comment achter, mail me of schrijf een berichtje op Twitter of Facebook.

Grietje

Leave a Reply Text