Diploma Professioneel Coach

Afgelopen maandag mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Wat fijn om eindelijk het begeerde papiertje in handen te hebben! Ik heb er keihard voor gewerkt en heb het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd op het gebied van coaching.

Als psychodynamisch coach werk ik veel visueel, bijvoorbeeld met systemische opstellingen of creatief met een collage of schrijfopdracht. Ik gebruik NLP-technieken en de Assen van Verandering om je te helpen je gedrag te veranderen. Om ontspanning en rust in je verhaal te krijgen, kunnen we een mindfulness oefening doen. En als we gaan wandelen, betrek ik de natuur in ons gesprek.

Ik ben trots op mijn diploma en sta voor je klaar als je me nodig hebt. Neem contact met me op, als je een goed gesprek kunt gebruiken.

Diploma

Grietje

Leave a Reply Text