Win een taart!

Demasqué Coaching viert haar halfjarig bestaan!

Op dinsdag 9 juli 2013 bestaat Demasqué Coaching precies een half jaar. Dit wil ik graag met jullie vieren. Om jullie te bedanken voor alle tips en adviezen die ik heb gekregen en al de steun en interesse in de start van mijn bedrijfje, organiseer ik deze win-actie. De hoofdprijs is een taart, door mij gemaakt, geheel naar jouw wensen. Dus jij kiest de smaak, de vulling en de afbeelding! Er is veel mogelijk!

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor deze verloting, waarvan de winnaar na 3 juli bekend gemaakt wordt. Verder zijn er nog enkele kleinere prijzen beschikbaar, namelijk doosjes gedecoreerde cupcakes. Doe jij ook mee?

Wat moet je doen?

Je maakt kans op deze lekkere hoofdprijs door in onderstaande widget (powered by Rafflecopter) de vraag te beantwoorden. Log eerst even in met je e-mailadres of met Facebook. Nadat je de vraag hebt beantwoord kan je nog vaker meedoen door Demasqué Coaching te liken op Facebook of te followen op Twitter. Als je dat liken en followen al doet is het helemaal mooi, dan hoef je er alleen maar op te klikken en maak je ook die extra kans op één van de mooie prijzen.

Doe nu mee en win die taart!

Lees ook de actievoorwaarden, te vinden onder de widget.

a Rafflecopter giveaway

Actievoorwaarden

  • De verloting begint op woensdag 12 juni 2013 en loopt tot woensdag 3 juli 2013. In die periode is het mogelijk om je in te schrijven via de widget van Rafflecopter.
  • Alleen inschrijvingen via de Rafflecopter widget doen mee.
  • Na woensdag 3 juli 2013 worden de winnaars getrokken door Rafflecopter (results powered by random.org). Ik heb hier zelf geen enkele invloed op.
  • Per persoon kan je 1 prijs winnen.
  • De winnaars worden op de widget bekend gemaakt.
  • Ik neem contact op met de winnaars via e-mail of Facebook. Onderling bespreken we de details van het overhandigen van de prijs.
  • De winnaars gaan akkoord met het maken van een aantal foto’s, die gebruikt zullen worden in een blog over de verloting.
  • Voor vragen of opmerkingen kan je contact met me opnemen op grietje@demasque-coaching.nl
Grietje

Leave a Reply Text